TERÖR SALDIRILARINI NEFRETLE KINIYORUZ....YILMAYACAĞIZ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ankara’da meydan gelen terör saldırısını şiddetle kınadıklarını bildirerek, “Terör saldırısı karşısında asla yılmayacak ve birliğimizden asla taviz vermeyeceğiz" dedi
"

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ankara’da meydan gelen terör saldırısını şiddetle kınadıklarını bildirerek, “Terör saldırısı karşısında asla yılmayacak ve birliğimizden asla taviz vermeyeceğiz.  Bu saldırılar ne ülkemizi, nede milletimizi asla yıldıramayacaktır” dedi.

  Keskin, Ankara’da meydana gelen bombalı olayına ilişkin olarak yayınladığı mesajında, “Ankara’da meydana gele ve 37 vatandaşımızın şehit olduğu terör saldırısını esnaf ve sanatkar camiası olarak şiddetle, nefretle kınıyoruz. Olayda hayatını kaybeden insanlarımızın her kesimden, her bölgeden,  her yaştan olduğunu acı bir şekilde bir kez daha yaşadık. Gözyaşlarımız, öfkemiz, acımız aynı. Terör saldırısı milletimizin tamamına yapılmıştır. Bu nedenle Terör saldırısı karşısında asla yılmayacak ve birliğimizden asla taviz vermeyeceğiz.  Bu saldırılar ne ülkemizi, nede milletimizi asla yıldıramayacaktır. Böylesine zor bir süreçte esnaf ve sanatkar camiası olarak devletimizin ve hükümetimizin teröre karşı sürdürdüğü tüm çalışmaların sonuna kadar arkasında olacağız” dedi.

"
Tür DOSYA İNDİR