MESOB'A KURU KAYISI TALEBİ CEVABI

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in Başbakan Ahmet Davutoğlu’na esnaf ve sanatkarların sorunları ve kuru kayısının okullarda dağıtımının yapılması hakkındaki iletmiş olduğu taleplerinin ilgili bakanlıklara bildirildiği açıklandı.

MESOB’A KURU KAYISI TALEBİ CEVABI

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in Başbakan Ahmet Davutoğlu’na esnaf ve sanatkarların sorunları ve kuru kayısının okullarda dağıtımının yapılması hakkındaki iletmiş olduğu taleplerinin ilgili bakanlıklara bildirildiği açıklandı.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü tarafından MESOB’a gönderilen yazıda, “Birliğiniz tarafından başbakanımıza hitaben yazılan ve bakanlığımıza gönderiler başvurunuzda, esnaf ve sanatkarlara ve Malatya kayısı üreticilerine yönelik alınması gereken tedbirlere ilişkin görüş ve önerileriniz bulunmaktadır.  Konu ilgisinden dolayı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sosyal Güvenlik kurumu ve Maliye Bakanlığına intikal ettirilmiştir. Konuya ilişkin kurumlardan alınacak yazılar tarafınıza iletilecektir” denildi. 

Tür DOSYA İNDİR