KESKİN SÖZÜNDE DURDU, YENİ MALATYASPOR'UN HESABINA PARAYI YATIRDI

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket keskin, Yeni Malatyaspor'a esnaf camiası adına söz verdiği parayı kulübün banka hesabına yatırdı. Keskin, gecede söz veren kurum ve kişiler içinde parayı hesaba yatıran ilk kişi oldu.

KESKİN SÖZÜNDE DURDU, YENİ MALATYASPOR’UN HESABINA PARAYI YATIRDI

-YENİ MALATYASPOR’A DESTEK GECESİNDE SÖZ VERENLER ARASINDA İLK PARAYI MESOB BAŞKANI KESKİN YATIRDI

-MESOB BAŞKANI ŞEVKET KESKİN:

 -“YATIRALAN PARA ESNAF KURUMLARININ KASASINDAN DEĞİL, ESNAFIMIZ TARAFINDAN KARŞILANMIŞTIR”

 -“DESTEK GECESİNDE SÖZ VERENLER, SÖZÜNDE DURARAK PARAYI YATIRSINLAR”

-YENİ MALATYASPOR MALİ İŞLER SORUMLUSU İLYAS KARACA:

“SÖZÜNÜ İLK YERİNE GETİREN ESNAF CAMİASI OLDU”

 

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket keskin, Yeni Malatyaspor’a esnaf camiası adına söz verdiği parayı kulübün banka hesabına yatırdı. Keskin, gecede söz veren kurum ve kişiler içinde parayı hesaba yatıran ilk kişi oldu.

Yeni Malatyaspor’a maddi destek sağlamak adına İstanbul’da geçtiğimiz hafta düzenlenen geceye katılanlar kendi adlarına ve temsilcisi bulundukları kurumlar adına maddi destek sözleri vermişlerdi. MESOB Başkanı Keskin, gecede esnaf camiası adına 10 bin TL destek sözü vermişti.

 MESOB Başkanı Şevket Keskin beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce, Lokantacılar Odası Başkanı Zeki Tuna, Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Murat, oda yönetim kurulu üyeleri ve MESOB Genel Sekreteri Nazmi Güneş toplu halde Şekerbank Malatya Şubesi’ne gelerek, burada Yeni Malatyaspor’un hesabına parayı yatırdı.

 

“SÖZ VERENLER SÖZÜNÜ YERİNE GETİRSİN”

  Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca’nında hazır bulunduğu hesaba para yatırma esnasında konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Bu para esnaf kurumlarının bütçesinden karşılanmadı. Yasal olarak böyle bir yetkimizde yoktur. Bu para tamamen esnafımızın kendi cebinden çıkmıştır, esnafımızın Yeni Malatyaspor’a yardımıdır. İstanbul’daki Yeni Malatyaspor’a destek gecesinde esnaf ve sanatkar camiası olarak biz 10 bin TL söz vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Özellikle bu gecede çıkıp söz verenlerin, çıkıp bu sözlerini yerine getirmesi ve Yeni Malatyaspor’a destek vermesi gerekiyor. Ben çıkıp da televizyonlarda söz veren ve isim isim anons edilen arkadaşlarımızın, söyledikleri kayıt altındadır ve isimleri listelenmiştir. Bu arkadaşlarımızın verdikleri o desteği söz ile değil, icraat ile göstermeleri gerekmektedir. Biz bu nedenle herkese çağrıda bulunuyoruz, söz verenlerin söz verdikleri miktarı getirip yatırmaları gerekiyor” diye konuştu.

 

“PENDİKSPOR BAŞKANI  TAHRİK ETMESİN”

 Yeni Maltyaspor’un Pendikspor ile önümüzdeki hafta oynayacağı maç öncesinde Pendikspor Kulübü Başkanı tarafından Malatyalıları tahrik edeci açıklamaların yapılmasının çok yanlış olduğunu belirten Keskin, “Pendikspor başkanın açıklamalarının hiç birisi doğru değil. Malatyalılar misafirperverdir. Pendikspor’u karşılayacağız, ama yenip onları geri göndereceğiz. Pendikspor’un başkanı Malatya’yı tahrik etmesin, insanları tahrik etmesin. Biz Malatyalıyız, Malatyalı olarak da misafirperveriz, biz kendilerini kayısı ile karşılayacağız, kayısı ile göndereceğiz, ama şunda iyi bilsin kendilerini yenip göndereceğiz” ifadelerini kaydetti.

 

“PARAYI YATIRANLARI MALATYALILAR BİLMELİ”

Banka dekontunu Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca’ya teslim eden Keskin. “Yeni Malatyaspor yöneticilerinden şunu istiyorum; parayı yatıranların dekontlarını bu millete göstermeleri lazım. Birinden alıp, birinden almadan aldık derseler Yeni Malatyaspor bir daha destek göremez. Çünkü Yeni Malatyaspor’un ne büyük taraftarı esnaf ve sanatkar kesimi, deplasmanda esnaf ve sanatkar kesimi, her zaman Yeni Malatyaspor’un yanında her zaman olanda esnaf ve sanatkar kesimidir. Söz verenlerin dekontlarını basının önünde Malatyalılar ile paylaşılmalı” diye konuştu.

 

“SÖZÜNÜ İLK YERİNE GETİREN ESNAF CAMİASI OLDU”

Yeni Malatyaspor Mali İşler Sorumlusu İlyas Karaca ise Keskin’e ve esnaf camiasına teşekkür ederek, “Esnaf kesimi verdikleri sözü yerine getirdiler. Parayı hesaba il k yatıranda Esnaf Birliği oldu. Biz, kulüp olarak bize taahhüt edilen rakamları da kendi internet sitemizde kamuoyu ile paylaşacağız. Parayı ödeyenlerinde isimlerini yine kendi internet sitemizde kamuoyu ile paylaşacağız.  Bizde zan altında kalmak istemiyoruz. Söz verenlerinde, herkesinde o sözlerini yerine getirmesini bekliyoruz. Banka hesabına yatırın isimleri ve kurumları tek tek kamuoyu ile paylaşacağız. Ben hesaba ilk parayı yatıran esnaf teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu hafta içerisinde o söz veren kişilerinde, kurumlarında biran önce parayı getirip hesabımıza yatıracaklarını tahmin ediyorum” ifadelerini kaydetti.

Tür DOSYA İNDİR