Keskin: Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı lanetliyoruz

Keskin, CHP Genel başkanı Kemal kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıyı kınayarak, 'Kılıçdaroğlu'na yapılmış saldırıyı, tüm siyaset kurumuna ve demokrasimize yapılmış sayıyoruz' dedi.

"

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, CHP Genel başkanı Kemal kılıçdaroğlu’na yönelik saldırıyı kınayarak, “Kılıçdaroğlu’na yapılmış saldırıyı, tüm siyaset kurumuna ve demokrasimize yapılmış sayıyoruz”  dedi.

Keskin yaptığı yazılı açıklama da, “Anamuhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna Artvin ilinde meydana gelen ve 1 askerimizin şehit düştüğü saldırıyı esnaf ve sanatkar camiası olarak şiddetle ve nefretle kınıyoruz, lanetliyoruz. CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılmış saldırıyı, tüm siyaset kurumuna ve demokrasimize yapılmış sayıyoruz. FETÖ darbe girişimi sonrasında milletimizin tabanda oluşturduğu birlik, siyasi partilerimizin tavanda meydana getirdikleri beraberlikten rahatsız olanların meydana getirmek istedikleri kaos ortamı beklentileri dün olduğu gibi, bugünde, yarında boşa çıkacaktır. Oynanmak istenen oyunların, ülkemizin götürülmek istendiği uçurumların farkındayız ve milletimiz bu oyunları da boşa çıkartacaktır. Bizler, ülkemizin birlik ve beraberliği için sayın cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, iktidar partimize, anamuhalefet partimize,  birlikten yana olan siyasi partilerimize sahip çıkmayı sürdüreceğiz, ülkemiz için kenetleneceğiz. Sayın Kılıçdaroğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve tüm siyaset camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıda şehit düşen askerimize Allah’tan rahmet diliyor, milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kaydetti.

"

Tür DOSYA İNDİR