Keskin, “Esnafın beklentisi MB Başkanı Ağbal’a iletildi”

Keskin, esnafların Ziraat Bankası ve Vakıfbank’a olan ticari kredilerinin ertelenmesi talebini Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’a aktarıldığını söyledi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların Ziraat Bankası ve Vakıfbank’a olan ticari kredilerinin ertelenmesi talebini Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’a aktarıldığını söyledi.

 

Keskin yaptığı açıklama da, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal ve beraberindeki heyet ile TESK’e yaptığı ziyarette kalıcı fiyat istikrarının sağlanması yönünde atılan adımlara ilişkin fikir alışverişinde bulunulduğunu aktararak, “Merkez Bankası Başkanı Sayın Naci Ağbal ile yapılan görüşmede TESK Genel Başkanımız Sayın Bendevi Palandöken tarafından fiyat istikrarının sağlanması konusunda esnaf ve sanatkarlar camiasını talepleri aktarılmıştır. Ziyarette pandemi sürecinde yaşanılan sıkıntılar nedeniyle esnaf ve sanatkarın Ziraat Bankası ve Vakıfbank’a olan ticari kredilerinin faizsiz olarak ertelenmesi talebimiz de Merkez Bankası Başkanı Sayın Naci Ağbal’a aktarılmıştır. Esnaf ve sanatkar kesiminin sorun ve taleplerine dün olduğu gibi bugünde sahip çıkan, destek veren, katkı sunan, tabanın sesini duyan, kamuoyunun beklentilerini gören Merkez Bankası Başkanı Sayın Ağbal’a ve esnaf camiasının sorunlarını her platformda dile getiren TESK Genel Başkanı Sayın Bendevi Palandöken’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Keskin, Ağbal’a Malatya Kayısısı hediye etti.

Tür DOSYA İNDİR