Keskin: Anadolu'nun tarihte karşılaşmadığı en alçak düşmanla karşı karşıyayız

Keskin, 'Türkiye'nin terör örgütlerinden kurtulduğu gün, Asya ve Ortadoğu için yeni bir sayfa da açılmış olacaktır.' dedi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Anadolu’nun bin yıldır her çeşit savaş ve her çeşit düşmanla karşılaştığını, ancak tarihin en alçak saldırıları ile bu dönem karşılaştığını ifade ederek, “Türkiye’nin terör örgütlerinden kurtulduğu gün, Asya ve Ortadoğu için yeni bir sayfa da açılmış olacaktır.” dedi.

 

Gaziantep’te meydana gelen terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Keskin, “Gazi şehrimizde, düğün törenine yönelik düzenlenen saldırıda 51 vatandaşımızın hayatını kaybetmiş olmasında esnaf ve sanatkar camiası olarak derin üzüntü içindeyiz. Yapılan saldırı kelimelerin ifade edemeyeceği kadar vahşetten ve katliamdan da ötedir. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz, yakınlarının ve milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kaydetti.

 

  Keskin şu ifadeleri kaydetti, “Aynı anda FETÖ, PKK ve DAEŞ’ın birlikte ve nöbetleşerek gerçekleştirdikleri bu saldırılar bir terör saldırısı değil, Türkiye’ye karşı bir savaş ve işgal girişiminin bir parçasıdır.  Bin senedir bu topraklar her çeşit savaşı gördü, her çeşit düşmanı, her çeşit orduları gördü, ancak tarihin hiçbir döneminde bu kadar alçak, bu kadar vahşi düşmanı görmedi. Türkiye, bu mücadelesinde sadece terör örgütlerinden kurtulmuş olmayacak, sadece huzurunu sağlamış olmayacak, bütün İslam dünyası da bu kanlı oyundan kurtulmuş olacaktır. Türkiye’nin terör örgütlerinden kurtulduğu gün, Asya ve Ortadoğu için yeni bir sayfa da açılmış olacaktır. Çünkü biliyoruz ki,  Türkiye ayakta durduğu sürece, bölge ülkeleri de ayakta kalabilecektir. Devletimizin ve hükümetimizin terörle mücadele konusunda her zaman yanındayız.”

Tür DOSYA İNDİR