Esnaf Kuruluşlarında Vali Kaban’a ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki Oda Başkanları Vali Ali Kaban’ı ziyaret etti.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki Oda Başkanları Vali Ali Kaban’ı ziyaret etti.

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’in de bulunduğu ziyarette Keskin, Çanakkale Zaferinin 103. Yıldönümü ve Zeytin Dalı Harekatı’nın da başarıyla sonuçlanmasından esnaf ve sanatkar camiasının aynı gün iki ayrı gururu birden yaşadığını belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti ve Mehmetçiğimiz çok güzel şeyler yaptı. Diğer devletler terör adı altında gittikleri bölgelerde evleri insanların başına yıkıp, insanları diri diri toprağa gömdüklerini dünya seyretti.   Sınırlarımızı güvene alma ve bölgeyi terörden arındırmak için Zeytin Dalı Harekâtını başlatan Mehmetçiğimiz, devletimiz, hiçbir binaya dokunmadan, hiçbir insanın evini başına yıkmadan bölgeyi terörden arındırdı. Bütün dünya bu güzel manzarayı da seyretti.  İnsanları kendi topraklarına ve kendi ülkelerine götürme gayretinde olan Mehmetçiğimize ve başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ülkemizin yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

MESOB Başkanı Keskin, Zeytin Dalı Harekatının 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel tarafından sevk ve komuta edilmesinin de Malatyalılar için ayrı bir önem taşıdığını kaydetti.

Keskin, Malatya’daki esnaf ve sanatkarlar odalarındaki seçimlerinde huzur ve kardeşlik ortamında tamamlandığını da belirtti.

 

Vali Ali Kaban ise, esnaf ve sanatkarlar odasındaki seçimlerin doğrudan demokrasinin güzel bir örneği olduğunu belirterek, Oda başkanlarına yeni dönem görevlerinde başarılar diledi.

 

Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili arak da konuşan Vali Kaban, “Kırmadan, dağıtmadan, insanı merkeze alan, ayrım yapmadan Ordumuzun yapmış olduğu bu operasyon, çok takdire şayan bir operasyondur. Ordumuzun insanı merkeze alan yapısından dolayı, yok etmek için değil, yaşatmak için mücadele verdiğini, tarihinde böyle olduğunu biliyoruz. Bu manadaki hassasiyetleri ile 2. Ordu Karargahının ilimizde olması, 2. Ordu Komutanımız Korgeneral İsmail Metin Temel, hep cephede ve sınırlarda dolaşın bir komutanımız ve Malatya’da göremiyoruz. Bütün askerimizi tebrik ediyoruz. Bu başarı bütün ordunun başarısıdır ve biz bununla gurur duyuyoruz Malatya olarak” diye konuştu.

Vali Kaban, esnaf ve sanatkarlar odaları başkanları ile bir süre sohbet etti.

Tür DOSYA İNDİR