-Keskin’den Özal ve Hamido mesajı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya Belediyesi eski Başkanı Hamid Fendoğlu’nu rahmetle andıklarını bildirdi.

-“Özal’ın ortaya koyduğu hedef ve icraatlar günümüzde hala etkisi devam ettirmektedir”

-“Malatya ise tarihinin en önemli ekonomik, kültürel ve beyin göçünü o dönemde vermiştir”

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya Belediyesi eski Başkanı Hamid Fendoğlu’nu rahmetle andıklarını bildirdi.

 

-Özal Mesajı

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın 29. ölüm yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında; “Malatya esnaf ve sanatkar camiası olarak 8. Cumhurbaşkanımız, hemşehrimiz Turgut Özal’ı vefatının 29. yıldönümünde bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhu şad olsun.  Merhum Turgut Özal, hem Başbakanlığı hem de Cumhurbaşkanlığı görevi süresince izlediği siyaset ve dış politikasında koyduğu hedefler ile bu hedefleri yerine getirmede Türkiye'nin bir dönemine damgasını vurmuştur. Özal; sosyal, ekonomik, sanayi ve kültürde bir dönüşüm ve gelişim yaşatmıştır.  Özal’ın ortaya koyduğu hedef ve icraatlar günümüzde hala etkisini devam ettirmektedir. Özal’ın izlediği siyasetin temelini oluşturan Düşünceyi İfade Hürriyeti, Din ve Vicdan Hürriyeti ve Teşebbüs Hürriyeti her yönüyle Türkiye’nin önünü açmıştır. Merhum Özal’ı rahmet minnet ve şükranla anıyoruz; Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesi için göstermiş olduğu çabayı hiçbir zaman unutmayacağız.” İfadelerini kaydetti.

 

-Hamido Mesajı

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin Malatya eski milletvekili Şehit Hamid Fendoğlu’nu şehadetinin 44. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti; “17 Nisan 1978 tarihinde bombalı paket suikastı sonucunda gelini ve 2 torunu ile birlikte şehit olan Malatya Belediyesi eski Başkanı ve Malatya eski milletvekili Şehit Hamid Fendoğlu’nu şehadetinin 44. Yıldönümünde rahmetle anıyoruz.  Türkiye'nin siyasi, sosyal ve ekonomik olarak en puslu yıllarından olan 1978’de herkesin bir bedel ödediği siyasi ortamda Hamid Fendoğlu bu bedeli hayatı ile ödemiştir. Malatya ise tarihinin en önemli ekonomik, kültürel ve beyin göçünü o dönemde vermiştir. Rabbim bir daha o karanlık günleri ülkemize, milletimize, Malatya’mıza ve Malatyalılara göstermesin, yaşatmasın. Şehit Hamid Fendoğlu ve o olaylarda hayatını kaybedenleri bir kez daha rahmetle anıyoruz” ifadelerini kaydetti.

Tür DOSYA İNDİR