MESOB VE ESKKK STANDINA YOĞUN ZİYARETCİ

Ankara'daki Malatya Tanıtım Günleri kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi (ESKKK) tarafından kurulan stant ilgi gördü.
"

 MESOB VE ESKKK STANDINA YOĞUN ZİYARETCİ

 

 Ankara’daki Malatya Tanıtım Günleri kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi  (ESKKK)tarafından kurulan stant ilgi gördü. 

  MESOB ve ESKKK’nın standını ziyaret eden isimler arasında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Malatya eski valilerinden Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Vasip Şahin, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ile 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker, MESOB Başkanı Şevket Keskin tarafından karşılandı.

PALANDÖKEN*İN ZİYARETİ

 Beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Öznur çalık ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte stantları tek tek ziyaret eden Palandöken, bir süre sohbet etti.

  Malatya Tanıtım Günleri kapsamında Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin açmış olduğu standı da ziyaret eden Palandöken, kayısılı ekmeğin Türkiye’de yaygınlaştırılması hususunda bir takım çalışmalar yapacaklarını söyledi.
  Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, geçtiğimiz yıl aynı etkinlikte kendisine ikram edilen Akçadağ Pilavını sorunca, Keskin, Atalay’ı Malatya’ya davet ederek, “Malatya’ya geldiğinizde size ikram edeceğiz” dedi.

Keskin gelen misafirlere kayısı hediye etti.

"
Tür DOSYA İNDİR