MESOB BAŞKANI KESKİN'DEN BORSA BAŞKANI ÖZBEY'E ZİYARET

MESOB Başkanı Şevket Keskin, beraberinde oda başkanları ile birlikte Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey'i ziyaret ederek, yeni hizmet binalarının hayırlı olması dileklerinde bulundu

"

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde oda başkanları ile birlikte Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’i ziyaret ederek, yeni hizmet binalarının hayırlı olmasını temenni etti.

Borsa’nın Niyazi Mısri Karakaş konağı yanındaki yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette konuşan MESOB Başkanı Keskin, Aralık 2015 tarihinde astsubay olan oğlunun terör örgütü PKK tarafından kaçırılması nedeniyle bir kez daha Gürsey Özbey’e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Biz hep beraber Gürsel beyin oğlunun ailesine kavuşmasının sevincini yaşamayı Allah bizlere nasip etsin” dedi.

Malatya  Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının hayırlı olmasını ve daha güzel çalışmalara vesile olmasını dileyen Keskin, “Çok güzel bir hizmet binası yapılmış. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Malatya’ya, kayısıya ve borsaya yakışır bir hizmet binası olmuş. Hayırlı çalışmalara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Keskin ziyarette aynı zamanda kayısı konusunda da istişarede bulunmak istediklerini de ifade ederek, “kayısı sadece Malatya’yı ilgilendiren bir ürün değil. Kayısı aynı zamanda bölgesel bir ürün. Binlerce insan gelip burada aş ve iş buluyor, çocuğunun nafakasını çıkartıyor. İnşallah bu yılki kayısımız da, piyasada söylenen gibi değil, kayısımızın olacağını görüyoruz. Kayısı Malatya ekonomisinin lokomotifidir. Çarşı-pazarın canlanmasına büyük bir katkısı var” dedi.

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’de Özbey’e biran önce oğluna kavuşması dileklerinde bulunarak, yeni hizmet binasının Malatya’ya ve borsa üyelerine yakışır bir bina olduğunu ifade ederek hayırlı faaliyetlerde bulunulmasına vesile olması temennilerinde bulundu ve emeği geçenleri kutladığını kaydetti. 

Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ise ziyaret için teşekkür ederek, şehirlerin gelişiminde kurumların hizmet alt yapılarının modern bir hale kavuşmasının önemli olduğuna işaret ederek, “Malatya’ya yakışır, Malatyalı üreticilere ve borsamız üyelerine yakışan bir eser yapmanın gayreti içinde olduk. Malatya’ya modern laboratuarı, satış salonu, konferans salonu olan bir bina kazandırdık. Daha güzel hizmetlere vesile olma gayesi ile bu binayı hazırladık” diye konuştu.

"

Tür DOSYA İNDİR