Malatya eski milletvekili, Güldal Akşit'in babası Galip Demirel'in vefatı esnaf ve sanatkar camiasında da üzüntüyle karşılanmıştır.

Malatya eski milletvekili, İçişleri Bakanlığı Eski Müsteşarı, Emekli Vali ve Eski Bakan Güldal Akşit'in babası Galip Demirel'in vefatı esnaf ve sanatkar camiasında da üzüntüyle karşılanmıştır.

"

Malatya eski milletvekili, İçişleri Bakanlığı Eski Müsteşarı, Emekli Vali  ve eski Bakan Güldal Akşit’in babası Galip Demirel’in vefatı esnaf ve sanatkar camiasında da üzüntüyle karşılanmıştır.

Bürokraside ve siyasette önemli hizmetlerde bulunarak ülkemize ve Malatya’ya katkılar sunan,  her şeyden önemlisi ‘iyi bir Malatyalı’ olan Galip Demirel, her zaman sevgisini Malatyalılarla paylaşmış, bir gönül insanıydı. Galip Demirel, aynı zamanda ahte vefa duygusunu yaşantısıyla ortaya koyarak, rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın düşüncesine, fikirlerine ve hatırasına sahip çıkmış, ilerleyen yaşına rağmen Malatya ve Malatyalılarla irtibatını kesmemiş  ender siyasetçilerimizdendir.  

Merhum Galip Demirel’e Allahtan rahmet, ailesine, sabır diliyorum.

 

                                                                                                    Şevket KESKİN

                                                                                           Tesk Yönetim Kurulu Üyesi

                                                                       Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı 

 

 

"

Tür DOSYA İNDİR