KESKİN'DEN ASAYİŞ ŞUBESİNE ZİYARET

KESKİN'DEN ASAYİŞ ŞUBESİNE ZİYARET
"

   KESKİN’DEN ASAYİŞ ŞUBESİNE ZİYARET

 

 

  Malatya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Asayiş Şubesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve sanatkarların asayişe ilişkin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

  MESOB Başkanı Keskin, beraberinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte önce Bakırcılar Çarşısı’na gidererek, burada Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaş ve Asayiş Şube Müdürü Şahin Çalık ile birlikte esnaflarla bir süre bu bölgede meydana gelen hırsızlık olayları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette bölgeye güvenlik kameralarını takılması hususunda görüş birliğine varıldı.

  Keskin ve Evren, daha sonra Asayiş Şubesi’ne giderek burada Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaş ve Asayiş Şube Müdürü Şahin Çalık ile bir süre sohbet etti.

  Keskin, son dönemde esnafların bazı asayişle ilgili sorun ve sıkıntılarını aktardıklarını ifade ederek, Emniyetin yaklaşımı ve diyalogu nedeniylede teşekkür etti.

   Asayiş Şube Müdürü Şahin Çalık’a da görevinde başarılar dileyen Keskin, “Malatya Emniyet Müdürü başta olmak üzere bütün birim yöneticileri Malatya ile iç içeler ve Malatya ile Emniyet arasında bir köprü görevi görüyorlar. Başta Emniyet Müdürümüz olmak üzere bütün birim müdürlerimize esnafımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kaynak: BURHAN KARADUMAN

"
Tür DOSYA İNDİR