Keskin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesaj da, “Esnaf ve sanatkar camiası; Anadolu’yu ilelebet Türk Yurdu kalmasını sağlayan şehitlerimizi, 30 Ağustos Zaferinin ruhunu, asla unutmamıştır, unutmayacaktır, unutturmayacaktır.” dedi.

 

Keskin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.  

 

Keskin mesajında şu ifadeleri kaydetti;  “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşku ile gönülden kutluyoruz.

Türk milleti vatanına ve bağımsızlığına yöneltilen saldırıları her zaman geri çevirmiş, en olanaksız durumlarda bile büyük zaferler kazanarak, özgür ve bağımsız yaşama kararlılığını sürdürmüştür.

30 Ağustos Zafer Bayramı; Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesi tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.  

Esnaf ve sanatkar camiası; bu topraklarda hür, bağımsız ve şerefli bir şekilde yaşamamız için canlarını ortaya koyan ecdadımızı ve kanlarıyla bu toprakları sulayarak Anadolu’yu ilelebet Türk Yurdu kalmasını sağlayan şehitlerimizi, 30 Ağustos Zaferinin ruhunu, asla unutmamıştır, unutmayacaktır, unutturmayacaktır.

Esnaf ve sanatkar camiası olarak başta Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile 30 Ağustos Zaferinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.”

Tür DOSYA İNDİR