Keskin güven tazeledi

MESOB Genel Kurulunda Şevket Keskin yeniden başkanlığa seçildi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (MESOB)  Genel Kurulu eski Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (MESOB)  Genel Kurulu eski Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı. Mevcut Başkan ve aynı zamanda Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı olan Şevket Keskin ile birlikte Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre ve Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak aday oldular.

 

MESOB’a bağlı Odaların başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin delege olduğu genel kurulda 276 oy kullanılırken, bir den fazla oy pusulası kullanılan 1 oy geçersiz sayıldı. Secim sonucunda mevcut Başkan Şevket Keskin 190 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Ümit Emre 20 oy, Sinan Cavlak ise 65 oy aldı.

 

Şevket Keskin başkanlığındaki MESOB Yönetim Kuruluna Orhan Özbek, Alaattin Çalışkan, Cevdet Özyalın, Kaya Günay, Hacı Karanfil ve Kasım Gücük seçildiler.

 

MESOB Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Bülent Karakoç, Rıfat Topal, Hüseyin Onur, Şeyho İlbeği, Mehmet Büyükelçi, Turan Cıcık ve Mustafa Aydaş getirildiler.

 

Denetim Kuruluna İsrafil Karahan, Taner Kılınç ve Ali Özgül getirilirken, Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise İlker Özhan, Fatih Şahin ve Bülent Artun seçildiler.

 

Disiplin Kuruluna İzzet Demirci, Cumali Savaş ve İbrahim Halil İçen getirilirken, Disiplin Kurulu Yedek Üyeliklerine de Mesut İnce, İsmet Keklik ve Sedat Taşdemir seçildiler. 

 

Tür DOSYA İNDİR