Keskin'den SMMMO'ya ziyaret

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ramazan Bozkurt'u ziyaret etti.

"

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ramazan Bozkurt’u ziyaret etti.

Muhasebe Haftası nedeniyle gerçekleşen  ve  Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile oda başkanlarının da bulunduğu ziyarette konuşan Keskin, tüm muhasebecilerin Muhasebe Haftasını tebrik etti.

Terör olaylarına ilişkin olarak da konuşan Keskin,  “Türkiye’nin güçlü bir devlet yapısı var, kökeni var. Milletimizin bir birine çok büyük bir güveni var. Bizde bir yardımlaşma var, bunu diğer milletlerde bulamazsınız. Akrabasına yardım eder, kardeşine yardım eder, düşenin elinde tutan bir geleneğimiz var. İnanıyorum ki, Suriye’deki durumu biraz daha yerine oturursa, bir barış ortamı sağlanırsa Türkiye’nin önünü kimse tutamaz” dedi.

İstanbul’da yapımı tamamlanan 3. Boğaz köprüsünden dolayı gurur duyulduğunu anlatan Keskin, “bu Türkiye için hepimizin gurur duyacağı, hepimizin iftihar edeceği bir durumdur. Allah devletimize zeval vermesin, Allah hükümetimizin eksikliğini vermesin. Rahmetli Turgut Özal şunu söylerdi; ‘Bir ülkenin  ekonomisinin çarkının döndüğünü nasıl anlayacaksınız, küçük sanayi sitelerine inin, karpit kokusu, çekiç sesi gelirse orası iyi, Organize Sanayi Bölgelerine gidin fabrikaların bacaları tütüyorsa, birde yolları çıkın teker dönüyorsa o ülkenin ekonomisi iyidir. Hepimiz yollara gidiyoruz. Eskisi gibi 3-5 tonluk araçlar yoktur. Yollara baktığınız zaman hep TIR, dinlenme parkları ve tesisleri tamamen TIR ile dolu. Rabbim milletimize ve devletimize zeval vermesin. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kaydetti.

Keskin, sivil toplum kuruluşlarının her zaman birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini de ifade etti.

SMMMO Başkanı Ramazan Bozkurt ise ziyaretten dolayı teşekkür etti. 

"

Tür DOSYA İNDİR