KESKİN: BAŞBAKANIN MÜJDELERİ MALATYA İÇİN ÖNEMLİ KAZANIMLARDIR

KESKİN: BAŞBAKANIN MÜJDELERİ MALATYA İÇİN ÖNEMLİ KAZANIMLARDIR
"

KESKİN: BAŞBAKANIN MÜJDELERİ MALATYA İÇİN ÖNEMLİ KAZANIMLARDIR

 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun esnaf camiasının talepleri için müjdeler verdiğini söyleyerek, “Başbakanımıza müjdeleri ve destekleri çini teşekkür ediyoruz. Verilen müjdelerin takipçisi olacağız” dedi.

 

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Malatya’da 28 Mayıs Perşembe günü katıldığı mitingde esnaf camiası olarak Malatya’ya özel olarak müjde verilmesi konusundaki beklentilerinin karşılandığını söyleyerek, “Sayın Başbakanımız Malatya’ya 2. üniversite kurulması, Dondan zarar gören kayısı çiftçisinin zararının karşılanması,  Yaş ve kuru kayısıya ihracat desteği verilmesi, Onkoloji Hastanesi kurulması, Sivas-Malatya –Elazığ hızlı tren güzergahına hızlı trenin hattını yapılması ve Malatya’nın hızlı tren merkezlerinden birisinin olması, Yeni stadyum en kısa sürede bitirilmesi ve Battalgazi’ye yeni hastane yapılacak olması konularında müjdeler vermiştir. Esnaf camiası olarak uzun bir süreden beri Malatya için talep ettiğimiz ve takibini yaptığımız projeler için Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun müjde vermesi bizleri mutlu etmiştir. Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Keskin şunları kaydetti; “Sayın Başbakanımızın müjdeleri Malatya için önemli kazanımlar ve projelerdir. Esnaf camiasının sorun ve taleplerini her platformda takip ederken, aynı zamanda Malatya’nın sorunlarına karşı duyarlı olmayı da bir sorumluluk olarak görüyoruz. Kayısı çiftçimizin don zararı için verilecek destek, bu dönem de bir can suyu olacaktır. Kayısıya artık ihracat desteği verilmesi de önemli bir kazanım olmuştur. İlimizde 2. bir üniversitenin kurulacak olması eğitim alanında kentimiz için önemli projedir. Onkoloji Hastanesi, sadece Malatya için değil, bölge illerimiz için çok önemli bir eksikliği giderecektir. Battalgazi bölgesine bir devlet hastanesi yapılacak olması da önemli bir ihtiyaçtı. Sayın Başbakanımızın vermiş olduğu müjdelerin en kısa sürede ve süreçte hayata geçirilmesi için Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak gereken takibi ve ısrarlı taleplerimizi sürdüreceğiz. Bunu Malatya’ya ve Malatyalılara karşı esnaf ve sanatkar camiasının bir sorumluluğu olarak görüyoruz. Çünkü biliyoruzki, Malatya ve Malatyalıların yüzü güldüğü zaman esnaf ve sanatkarında yüzü gülecektir.”

 
"
Tür DOSYA İNDİR