KESKİN: ASLANOĞLU'NUN SİYASİ KAVGASI PARTİLER ÜSTÜYDÜ

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 'Bir kez daha rahmetle andığımız Mevlüt Aslanoğlu, sadece Malatya'nın değil, Türkiye siyasetinde de örnek bir insandı' dedi.

"

KESKİN: ASLANOĞLU’NUN SİYASİ KAVGASI PARTİLER ÜSTÜYDÜ

 

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Bir kez daha rahmetle andığımız Mevlüt Aslanoğlu, sadece Malatya’nın değil, Türkiye siyasetinde de örnek bir insandı”^dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya eski milletvekillerinden Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatının 1. Yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Esnaf ve sanatkar camiası olarak, ilimize önemli hizmetleri bulunan Mevlüt Aslanoğlu’nu vefatının 1. Yıldönümünde bir kez daha rahmetle anıyoruz. Sadece Malatya siyasetinde değil, Türkiye siyasetinde ayrı bir yeri bulunan Mevlüt Aslanoğlu, herkes ve her kesim ile samimi diyalog ve iletişim kurmuş bir insandı. Aslanoğlu’nun kavgası, sitemi, tepkisi her zaman vatandaşların yaşadığı sorunlarının çözümü yönünde olmuştur.  Sorunlara her zaman partiler üstü yaklaşmış ve hiçbir zaman ideolojik yaklaşım içinde olmamıştır. Bu özelliği Türk siyasetinde örnek bir siyaset adamı olmuştur. Belki bugün bir sabah çay ocağında işçi ile simit yerken, bir bakkal esnafının kapısını sabah saatlerinde ilk çalan ziyaretçisi olarak, sokakta yürüyen bir Malatyalının aniden önüne çıkarak el sıkışıp hal hatır soran Aslanoğlu yoktur, ama yüreğimizde  her zaman rahmetle anacağımız bir Aslanoğlu her zaman olacaktır.”

"

Tür DOSYA İNDİR