KESKİN, 'ANA MUHALEFETİN CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN ÖNCE ESNAFA GELMESİ ÖNEMLİDİR'

KESKİN, 'ANA MUHALEFETİN CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN ÖNCE ESNAFA GELMESİ ÖNEMLİDİR'
"

"

 KESKİN, “ANA MUHALEFETİN CUMHURBAŞKANLIĞI İÇİN ÖNCE ESNAFA GELMESİ ÖNEMLİDİR”

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili olarak ilk ziyaretini TESK’e yapmasının anlamlı olduğunu söyledi.

 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunda (TESK), Genel Başkan Bendevi Palandöken ve TESK yönetimini ziyaret ederek, Cumhurbaşkanlığı konusunda istişare de bulunmasını değerlendiren Keskin, “Anamuhalefet partisinin Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili ilk ziyaretini esnaf camiasına yapmıştır. Anamuhalefet partisince bu sürecin esnaf camiasını ziyaret ederek başlatılması toplumun ana direği olan esnaf camiası için anlamlıdır ve bir ayrıcalıktır. Sayın  Kılıçdaroğlu ile yapılan istişarede esnaf ve sanatkarın Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine yönelik beklentileri ifade edilmiştir” dedi.

 

            Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinde CHP Malatya eski Milletvekili ve son dönemi İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun vefatı nedeniyle CHP’ye  taziye dileklerinin de sunulduğunu belirten Keskin, “Sayın Kılıçdaroğlu’da bütün Malatyalılara başsağlığı dileklerini iletti. Ayrıca görüşmemiz esnasında Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesi konusunda da teşekkürlerimizi ilettik” şeklinde bilgi verdi.

 

"

"
Tür DOSYA İNDİR