KESKİN: ALÇAKÇA SALDIRILARI KINIYORUZ

Bu haince saldırılar asla milletimizi yıldırmayacaktır.
"

KESKİN: ALÇAKÇA SALDIRILARI KINIYORUZ

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, terör örgütü saldırılarını kınadıklarını belirterek, “Dış mıhrakların ve yerli cibilliyetsizlerin madden ve manevi olarak destekleyip şımarttığı bölücü terör örgütü ve yandaşları kahpe kelimesinin bile yetersiz kaldığı bu saldırılarla asla hedeflerine ulaşamayacaklardır” dedi.

Keskin yayınladığı mesajında şu ifadeleri kaydetti; “Terör örgütü PKK’nın alçakça saldırıları sonucunda İstanbul Emniyeti Bomba İmha Şube Müdürü Beyazıt Çeke, Şırnak'ın Silopi ilçesinde özel harekat polisleri Resul Kayaoğlu, Şahin Polat Aydın, Savaş Akyol ve Mustafa Yahya Mertcan ile Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde asker Doğan Acar şehit düşmüşlerdir.

Bu haince saldırılar asla milletimizi yıldırmayacaktır. 

Alçakça yapılan saldırıların hesabını milletimiz mutlaka soracaktır.  Unutulmamalı ki; Türkiye bu alçakça saldırıların daha ağırlarını yaşayarak bugünlere gelmiştir.  Dış mıhrakların ve yerli cibilliyetsizlerin madden ve manevi olarak destekleyip şımarttığı bölücü terör örgütü ve yandaşları kahpe kelimesinin bile yetersiz kaldığı bu saldırılarla asla hedeflerine ulaşamayacaklardır.

Bugün alçakça saldırıları gerçekleştirenlerin dün Kurtuluş Savaşı’nda Fransız üniforması giyerek milletimizi arkadan hançerleyenlerle asla bir farkları yoktur.

Ülkemiz üzerinden büyük bir oyunun oynanmakta olduğunun farkındayız. Ancak birliğimizi ve beraberliğimizi koruyarak en güzel cevabı milletimiz yine kendisi verecektir.

Bu vesile ile ülkesi ve bayrağı uğruna şehit düşen vatan evlatlarımızı bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.”

"
Tür DOSYA İNDİR