İL PROTOKOLÜ VE ESNAF İFTARDA BULUŞTU

Malatya’daki esnaf kuruluşlarının birlikte organize ettiği iftar programında il protokolü bir araya geldi.
"
 

Malatya’daki esnaf kuruluşlarının birlikte organize ettiği iftar programında il protokolü bir araya geldi.

 Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB), Malatya Esnaf ve sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi (ESKKK), Malatya Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Malatya Minibüsçüler Odası’nın birlikte organize ettiği iftar programı Mevlana Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, ESKKK Başkanı Ali Evren ve oda başkanları konukları birlikte karşıladılar.

 İftar yemeğine Vali Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Baro Başkanı Av. Enver Han, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr.Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hasan Aksoy, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya PMYO Müdürü Mehmet Karlı, MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile esnaflar katıldılar.

Keskin, ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, gelen konuklar  teşekkür etti. İftar programı il müftüsü Ümit Çimen’in yaptığı dua ile son buldu.

 

 

"
Tür DOSYA İNDİR