ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN, TB'NİN YENİ YÖNETİMİNE ZİYARET

" TB BAŞKANI GÜRSEL ÖZBEY: ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARACAĞIZ""""
"

 ESNAF TEMSİLCİLERİNDEN, TB’NİN YENİ YÖNETİMİNE ZİYARET

- TB BAŞKANI GÜRSEL ÖZBEY:

- “ALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA YÜKSEKLERE ÇIKARACAĞIZ”

- Malatya Ticaret Borsası (TB) seçimi sonrasında göreve gelen yeni yönetime, esnaf temsilcileri ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.

TB’de gerçekleşen ziyarete, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ve yönetimi ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren ve yönetimi katıldı.

TB eski Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette konuşan TB’nin yeni başkanı Gürsel Özbey, esnaf temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirip, aldığı bayrağı daha yükseklere çıkarmak için çaba göstereceğini söyledi.

ESOB Başkanı Şevket Keskin ise, “Yıllarca birlikte çalıştığınız Mehmet bey’den aldığınız bayrağı daha yükseklere çıkaracağınızdan eminiz. Deneyiminiz var. Mehmet bey’in de Malatya’ya büyük emekleri olmuştur” diyerek, sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde olmasının önemini anlattı. Keskin, kayısı ile daha fazla iştigal eden Ticaret Borsası’na kayısının daha değer kazanması için büyük görevler düştüğünü vurguladı.

ESKKK Başkanı Ali Evren de, “Malatya’nın bel direği olan Ticaret Borsası, hayvancılıktan tutun da kayısıya kadar birçok alanda iştigal ediyor. Bu nedenle kendilerine büyük görevler düşüyor” diyerek, borsa binasının yeniden düzenlenmesi nedeniyle de eski başkan Kalaycıoğlu ve yönetimine teşekkür etti.

"
Tür DOSYA İNDİR