Esnaf Kuruluşlarından Cumhurbaşkanı ve Başbakana 'BAKAN' teşekkürü

Keskin: Esnaf camiası Bakanımız Tüfenkçi ile omuz omuza çalışacaktır

"

Esnaf Kuruluşlarından Cumhurbaşkanı ve Başbakana “bakan” teşekkürü

 

Keskin: Esnaf camiası Bakanımız Tüfenkçi ile omuz omuza çalışacaktır

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi’nin Gümrük ve Ticaret Bakanlığına atanması nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

Keskin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın esnaf ve sanatkar kesiminin bağlı olduğu bakanlık olması nedeniyle de ayrıca mutlu olduklarını ifade etti ve “Türkiye’deki esnaf camiası olarak sayın bakanımız Bülent Tüfenkçi ile omuz omuza birlikte çalışacağız” dedi.

Esnaf Sarayı’na esnaf kuruluşlarına yönelik olarak düzenlenen e-tebligat adlı toplantının açılışında konuşan TESK Yönetim Kuru Üyesi ve MESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya’nın yıllardan beri devam eden özleminin yeni dönemde giderildiğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız tarafından, hükümetimiz tarafından Malatya’mıza bir bakanlık layık göründü. Özellikle de bakanlığın esnaf ve sanatkar camiasının,  tüccar ve sanayicinin bakanı olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Ben bundan dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na ve hükümetimize, esnaf ve sanatkar camiası adına teşekkür ediyorum, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkçi’y başarılar diliyorum.  İnşallah başarılı olacağını umuyorum.  Kendileri ile çok iyi çalışmalarımız olacak. Ben burada kendilerine söz veriyorum; Malatya başta olmak kaydı ile Türkiye’deki esnaf ve sanatkar kesiminin, 81 esnaf ve sanatkarlar birliği ile 15 mesleki federasyonu ve 3 bini geçen esnaf ve sanatkar odası ile sayın bakanımızın her zaman yanında olacağız. Gerek Malatya’da, gerek Ankara ve gerekse de Türkiye’nin her yerinde birlikte omuz omuza çalışacağız. Gümrük ve Ticaret Bakanlığına Malatya milletvekilimizi atayan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Başbakanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

"

Tür DOSYA İNDİR