Elektrikçiler Odası Başkanı Baştürk vefat etti

Keskin: “Herkesin ve herkesimin saygısını kazanmıştı”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, MESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Baştürk’ün vefatı üzerine yayınladığı mesajında; “Esnaf camiası içerisinde herkesin ve herkesimin saygısını ve sevgisini kazanmış değerli bir çalışma arkadaşımızdı. Bizler; değerli bir çalışma arkadaşımızı kaybettik” dedi.

Keskin, yayınladığı taziye mesajında şu ifadeleri kaydetti;  “Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve  Malatya Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Baştark’ün vefatı bizleri üzmüştür. Sırasıyla 20 Ocak 1993 tarihinden itibaren oda yönetim kurulu üyeliği, 8 Şubat 2000 tarihinden itibaren oda başkan vekilliği, 13 Ekim 2005 tarihinden itibaren oda başkanlığı ile 1 Mayıs 2014 tarihinden itibaren de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunan merhum Baştürk, en alt kademeden, en üst kademeye kadar esnaf teşkilatları içerisinde görev yaparak, esnaf ve sanatkarı en iyi şekilde temsil etmiştir.  Merhum Hüseyin Baştürk, kişiliği, çalışmaları ve nezaketiyle esnaf camiası içerisinde herkesin ve herkesimin takdirini, saygısını ve sevgisini kazanmış değerli bir çalışma arkadaşımızdı. Bizler; değerli bir çalışma arkadaşımızı kaybettik.

Merhum Hüseyin Baştürk’e Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm esnaf ve sanatkar camiasına başsağlığı diliyorum.”

Bu arada, merhum Hüseyin Baştürk’ün 1 Temmuz 2017 Cumartesi günü Malatya Şehir Mezarlığında İkindi Namazına müteakip kılınacak Cenaze Namazının ardından toprağa verileceği, taziyelerin ise Paşaköşkü Yeşilyurt Caddesi Hacova Köyü Derneği’nde (Su deposunun arkasında) kabul edileceği bildirildi. 

Tür DOSYA İNDİR