ÇALIK'DAN MESOB BAŞKANI KESKİN'E ZİYARET

ÇALIK?DAN MESOB BAŞKANI KESKİN'E ZİYARET

"

ÇALIK’DAN MESOB BAŞKANI KESKİN’E ZİYARET

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ÇALIK: ÖNCELİĞİMİZ MİLLETTİR

MESOB BAŞKANI KESKİN:İSTİKRARLI BİR HÜKÜMET KURULMALI

 

 

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları başkanı ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

 Ziyarette konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin,  “Mutlaka istikrarlı bir hükümetin kurulması lazım. Söz milletin sözü. Sayın Cumhurbaşkanımız her zaman ifade ediyorlar; irade milletin iradesidir ve milletin iradesi böyle tecelli etmiştir. Bu sonucu da herkesin seve seve kabul etmesi lazım. Millet ‘tek başına değil’ dedi, ‘ortaklaşa, uzlaşacaksınız, beraber ülkeyi götüreceksiniz’ dedi. Bu nedenle tüm partilerin bu mesajı alması gerektiğine inanıyorum”  ifadelerini kaydetti.

Ekonomik istikrar için mutlaka siyasi istikrarında kısa sürede sağlanması gerektiğine işaret eden Keskin,  milletin AK Parti’ye sadece tek başına iktidarı vermediğini söyleyerek, “Millet her ne kadar sarı kart göstermişse de, kırmızı kartı göstermedi” dedi.

  AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Malatya AM Parti kurulduğundan beri desteğini her zaman veriyor. Malatya bugün büyükşehirler içerisinde en fazla oyu alan 3. şehir, toplamda ise 5. İl durumundayız. Desteğini veren tüm Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bu süreçte halk koalisyonu öngördü. Biz samimi bir şekilde koalisyon kurmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Öznur Çalık ise, “Tek başımıza iktidarda yapmak istediklerimize bundan sonra devam etmek istiyoruz’ dedik. Ama milli irade, milletin iradesi, 7 Haziran’da, ‘Bir nefes al, bir soluk al, bir 5 dakika dur’ dedi ve biz o nefes almayı., o soluk almayı şuanda yapıyoruz. Türkiye zor bir dönemden geçiyor. Şuanda partiyi önceleme asla söz konusu değil, Eğer ülkem kazanacaksa, eğer milletim kazanacaksa, biz AK Parti olarak kaybetmeye hazırız. Biz koalisyona da, biz muhalefete de, biz erken seçime de hazırız. Milletin iradesi bize neyi emrediyorsa biz o doğrultuda çalışmaya hazırız. Yeterki aziz milletimizin yüreği daralmasın, aziz milletimizin istikameti bozulmasın ve bir kez daha başbakanların önüne yazar kasalar fırlatılmasın. Dün olduğu gibi bundan sonrada sizlerle birlikte çalışmaya ve Malatya’ma hizmet etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

"

Tür DOSYA İNDİR